Onze aanpak

Kant-en-klaar werkt niet. Passende oplossingen wél.

Oplossingen die aansluiten bij jouw organisatie. Die echt waarde toevoegen. Die wij zelf ook zouden kiezen, als het ons bedrijf zou zijn. Voor minder gaan we niet. Met maatwerk volgens een solide structuur zetten we voor jou een online werkplek die werkt neer.

De zes pijlers van succesvolle ICT

Alt

#1

Hetzelfde doel

Techniek is geen doel, maar een middel. Wij verdiepen ons in jouw organisatie en businesscase. Zo werken we aan een gemeenschappelijk doel.

Alt

#2

Sterk ICT-management

Focus jij je maar ongestoord op de business. Wij zorgen wel voor een vlekkeloze afstemming tussen de verschillende partijen.

Alt

#3

Heldere taal

Duidelijke communicatie, transparante afspraken en begrijpelijke taal maken het een stuk makkelijker om tot de kern van de zaak te komen.

Alt

#4

Een proactieve houding

Oplossen wat we signaleren, maar ook actief op zoek gaan naar verbeterpunten en daarover adviseren. Wij dagen onszelf uit om te blijven verbeteren.

Alt

#5

Verbinding mensen en systemen

Techniek is er voor mensen, niet andersom. Door mensen vroegtijdig te betrekken bij ICT-projecten ontstaat er ook meer waardering en gebruiksgemak.

Alt

#6

Waarde voor de klant

Digitalisering is bedoeld om waarde aan je business toe te voegen. Ook (of liever gezegd juist) naar de klant toe. Nu én in de toekomst.

Samen één doel

Alleen met draagvlak binnen jouw organisatie, komen we tot de juiste verbeteringen. We staan als collega naast je en betrekken jou en je gebruikers bij de implementatie.

Vinger aan de pols

We blijven controleren of de oplossing echt past. Door continu te monitoren (met techniek en tevredenheidsonderzoeken) en in te grijpen als verstoring dreigt.

Alt

Wat Yellow Spring toevoegt

Onze passende oplossingen zijn zo passend omdat wij ons richten op:

Laatste nieuws

Klaar om het meeste
uit jouw ICT te halen?

Matthijs Hardeman