Stel je dit even voor: je onderneming gaat hartstikke lekker en groeit haast met de dag, maar je komt er niet aan toe om je cybersecurity in orde te maken. Omdat het risico op een hack (en bijkomende schade) je toch wel benauwt, sluit je een cyberverzekering af. Je betaalt netjes je premie en dan ben je klaar - check, niks meer aan doen. Toch? 

Nou, niet helemaal. Op het moment dat een cyber verzekering wilt afsluiten, gaat je verzekering namelijk kijken of je wel aan hun polisvoorwaarden voldoet, zoals bijvoorbeeld een goed wachtwoordbeleid, Multi Factor Authenticatie (MFA) en een up-to-date firewall. Voldoe je niet? Dan wordt er geen vergoeding uitgekeerd en heb je voor niks betaald. 

Hoe je dat voorkomt? Doe een Cyber Verzekering Scan. Zo ontdek je hoe je ervoor staat én wat je kunt doen om aan de verzekeringseisen te voldoen.

Waarom een Cyber Verzekering Scan doen?

Omdat je bij een hack niet met lege handen wil staan. Dit doen we bij een Cyber Verzekering Scan voor je:

Wat zijn de polisvoorwaarden van een cyberverzekering?

Wat zijn dan die voorwaarden waar je aan moet voldoen? Dat verschilt per cyberverzekering. Een aantal voorbeelden zijn:

Klinkt dat als iets wat je belangrijk vindt, maar waar je nul tijd voor hebt? Laat je werk uit handen nemen en regel een Cyber Verzekering Scan.

Cyber Verzekering Scan: de praktische kant

Bij Yellow Spring houden we van duidelijkheid. Wij zijn niet van de kleine lettertjes en de vage omschrijvingen. Daarom bieden we de scan aan in 2 effectieve vormen: 

  1. een eenmalige scan, waarmee je systeem vlot wordt klaargestoomd om te voldoen aan de cyberverzekering; 
  2. en een abonnement, waarin we jaarlijks álles nalopen en checken of je systeem nog up-to-date is.

De kosten van de scan? Die spitsen we toe op jouw onderneming. Zodat je niet betaalt voor dingen die je helemaal niet nodig hebt. Ben jij er klaar voor om je cybersecurity onder de loep te laten nemen? Stuur ons hieronder een bericht en we maken vrijblijvend een duidelijk kostenplaatje voor je.