Met de Cyber Security Awareness Training maken we jouw mensen bewust van de meest voorkomende cybergevaren. Hoe herken je een phishingmail? En wat doe je met een verdacht bestand? We trainen jouw medewerkers om de meest gehaaide cybercrime-trucjes te doorzien en laten met tests zien dat een hack in een klein hoekje zit. Jullie leren de gevaren van cyberaanvallen zien én de impact ervan. En het wordt organisatiebreed helder welke stappen je moet zetten als het toch fout gaat. Het resultaat: jullie hebben de skills in huis om veilig online te werken en zo de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Jij hebt cyber security awareness nodig als:

Dit krijg je met de Cyber Security Awareness Training:

Waarom aan de slag met je cybersecurity bewustzijn?

We geven toe: cybersecurity is een beetje ons stokpaardje. Maar dat is ook wel nodig. Hacks zijn anno nu aan de orde van de dag, waardoor je als jezelf respecterend bedrijf wel iets moet met cybercrime. Wist je bijvoorbeeld dat in 2021 25% van het Nederlandse MKB een cybersecurity-incident meemaakte? (bron: brief aan de Tweede Kamer) En dat een hack je bakken met geld én het vertrouwen van je klanten kan kosten? 

Daarom zijn we bij Yellow Spring gefocust op veilig online werken. Onze cyber security consultants zijn altijd op de hoogte van de nieuwste vormen van cybercrime. Die kennis zetten we graag in om jou en je medewerkers bewuster te maken, zodat jullie veilig online kunnen werken en de onderneming kan blijven groeien.

Een Cyber Security Awareness Training doen?

Dat kan in verschillende vormen. Doe bijvoorbeeld eenmalig een in-house training om cybersecurity in één klap op de kaart te zetten binnen je organisatie. Of blijf er actief mee bezig met een trainingsabonnement waardoor jullie periodiek geïnformeerd, getest en getraind worden. In overleg kan Yellow Spring ook een maatwerktraining voor je samenstellen.