We hebben ‘m! Sinds begin juni 2024 hebben we onze ISO 27001-certificering op zak. Dat is een mooie bevestiging van waar we continu aan werken: jouw en onze bedrijfsdata optimaal beveiligen en ons primaire proces steeds beter maken. Tijd voor een feestje dus!

Wat betekent onze ISO 27001-certificering?

Ons systeem van informatiebeveiliging is uitgebreid getest, binnenstebuiten gekeerd en tegen het licht gehouden, om te checken of het voldoet aan de strengste internationale securitystandaarden. Daarbij heeft de auditor onder andere gekeken naar de kwaliteit van ons risicomanagement en onze werkwijze bij het onderhouden, testen en verbeteren van ons informatiemanagementsysteem.

En natuurlijk zijn we als ICT-specialist met een sterke focus op cybersecurity altijd al bezig om onze data goed te beveiligen. Maar het is toch een mooie bevestiging als je de certificering voor zo’n norm met vlag en wimpel haalt!

Voor jou als klant betekent dit concreet:

  • Je bedrijfsdata is bij ons veilig achter slot en grendel.
  • Je krijgt de beste service, omdat we continu ons primaire proces verbeteren.
  • Een betrouwbaardere ICT-partner vind je niet :-) 

Lees hier meer over de ISO 27001-norm.

Voor 3 jaar in de pocket

We hebben de ISO 27001-certificering nu voor 3 jaar in de pocket. Dat betekent niet dat we in de tussentijd achterover gaan leunen: de auditor komt ons systeem periodiek testen en geeft gevraagd en ongevraagd advies, zodat we steeds verbeterslagen kunnen blijven maken. 

Geplaatst in: