Een hack is zo gebeurd. Daarom kan wachtwoorden opslaan in je browser echt niet meer. Net als ‘Welkom01’ gebruiken als wachtwoord voor al je accounts. Maar hoe zorg je dan wél voor sterke wachtwoorden? En hoe beveilig je ze goed, zodat alleen jij je accounts binnenkomt? Onze password manager werkt mega eenvoudig, versleutelt effectief de wachtwoorden van je medewerkers en verkleint op die manier het risico op datalekken.

 

Dit zijn de voordelen van de wachtwoordmanager:

Waarom aan de slag met een wachtwoordmanager?

Werken met zwakke wachtwoorden of het ontbreken van een wachtwoordbeleid is een groot risico voor je organisatie. Een medewerker kan met één druk op de knop per ongeluk je bedrijfsaccounts en bijbehorende wachtwoorden delen met de verkeerde personen, met alle gevolgen van dien. Of wat te denken van slecht bewaarde wachtwoorden? Je wachtwoorden bijhouden op een post-it of opslaan in je browser is niet bepaald veilig te noemen. Jouw organisatie zal niet de eerste zijn waarvan de wachtwoorden gestolen worden, waarna al jullie gegevens op straat komen te liggen.

Een wachtwoordmanager gebruiken betekent dus dat je cybersecurity een boost krijgt. Maar dat is niet het enige voordeel. Het zorgt ook voor gemak en een gestroomlijnd bedrijfsproces. In de applicatie beheer je centraal alle accounts (de beheerder kan overigens niet de wachtwoorden van de medewerkers inzien) en genereer je in een paar clicks compliancerapporten. Voor je medewerkers betekent werken met een password manager dat ze al hun wachtwoorden op een veilige plek hebben opgeslagen en deze gemakkelijk automatisch laten invullen op de pagina’s en apps die ze gebruiken. Nooit meer frustratie over kwijtgeraakte wachtwoorden dus! 

Duidelijk over kosten 

Vraag je een offerte bij ons aan, dan krijg je een duidelijk overzicht van de kosten van de applicatie, de installatie en alles er omheen. Zo heb je het kostenplaatje in één keer helder. 

Heb je vragen over de software? Wij we zijn maar één telefoontje of mailtje van je verwijderd. 

Wil jij ook na de installatie van de password manager geen omkijken meer hebben naar de software? Binnen het Yellow Spring beheer zijn standaard wijzigingen automatisch inbegrepen. Wil je de wachtwoordmanager liever los afnemen? Ook geen probleem!

Je eigen wachtwoordmanager via Yellow Spring

Ook je ICT-beveiliging een boost geven door je wachtwoorden achter slot en grendel te zetten? Yellow Spring komt bij je langs, installeert de applicatie en zorgt ervoor dat alles gewoon draait, zonder gedoe.