1 op de 5 ondernemers krijgt een keer te maken met een cyberaanval. Wist je dat dit je gemiddeld 67.000 euro kost? En dan liggen ook nog eens allerlei gegevens op straat, word je opgeslokt in de hectiek van het herstellen van de klap en loopt je imago een flinke deuk op.

Zit je niet op te wachten. Hoe groot is de kans eigenlijk dat jij getroffen wordt? Waar zitten jouw risico’s en welke maatregelen moet je treffen (en welke niet)? Doe een Cyber Security Scan en krijg inzicht in de beveiligingsstatus en weerbaarheid van jouw bedrijf. Zo hoeft dit niet als het zwaard van Damocles boven je hoofd te hangen.

Wat houdt een Cyber Security Assessment in?

Een Cyber Security Assessment geeft een goede indruk van het niveau van jouw ICT-beveiliging. We brengen de risico’s in kaart zodat jij je hier bewust van bent. Waar worden (gevoelige) gegevens opgeslagen? Wie heeft daar allemaal toegang toe en gaan zij daar zorgvuldig mee om? Zijn jouw antivirussoftware en firewall nog wel opgewassen tegen de nieuwste malware en ransomware? En hoe heeft remote werken invloed gehad?

Veel zaken om rekening mee te houden. Het kan lastig zijn om te bepalen waar je moet beginnen en wat je allemaal wel en niet moet doen. Een Yellow Spring ICT-scan geeft je inzicht en begrip hierin. Bij Yellow Spring kan je ook terecht voor Zakelijke cloudoplossingen en een Microsoft 365 Security Audit.

Wat lopen wij na tijdens een security nulmeting?

Geen bedrijf is hetzelfde. Aan kant-en-klare oplossingen doen wij dan ook niet. De scope van de assessment bepalen we samen met jou. We kijken goed naar jouw business en wat deze nodig heeft. Daar stemmen we de scan én ons advies op af.

Het volledige pakket aan punten kan er zo uit zien:

Een ICT-assessment op maat:

Voor sommige partijen is een ICT-scan een kwestie van – plat gezegd – de omgeving door een protocol halen en daar een rapport van uitdraaien. Jammer, want het kan zoveel beter. Wij zouden geen genoegen nemen met een standaard rapportage, dus bieden we jou dat ook niet aan. Het liefst werken wij niet eens op afstand, laat staan dat we afstandelijk werk leveren. Daarom werkt een Cyber Security Assessment bij ons zo: