Dat laatste is wat je krijgt met een van onze zakelijke cloudoplossingen op maat. Een online werkplek die vanaf dag één goed is ingericht. En met secuur cloudbeheer met een arendsoog in de gaten wordt gehouden. Dus geen kant-en-klaar pakket, maar maatwerk volgens een solide structuur. Dán krijg je een oplossing die echt past.

Wat levert werken in de cloud jou op?

Nu remote en hybride werken eerder norm dan uitzondering is, is het meer dan ooit van belang dat iedereen, altijd en overal, snel en makkelijk bij bestanden kan en met de benodigde programma’s kan werken. Zelfstandig, maar ook met elkaar. Zonder dat er eerst handmatig een VPN-verbinding moet worden opgezet of er zorgen zijn om de veiligheid van data.

Een mobiele werkplek in de cloud geeft je de vrijheid, flexibiliteit en zekerheid om waar en wanneer dan ook je werk te doen. Op kantoor, thuis of bij een klant. Je bestanden zijn bereikbaar, je data is beveiligd, je hebt al je programma’s tot je beschikking en samenwerken is snel en eenvoudig. De zakelijke cloud is een online werkplek die werkt.

Zakelijke clouddiensten op maat

Met de licentie die je voor een publieke zakelijke clouddienst aanschaft, ben je er nog niet. Je moet de omgeving dan nog inrichten op een manier die aansluit op wat jouw organisatie nodig heeft. En dat is voor elk bedrijf anders. Cloudoplossingen voor het mkb zien er bijvoorbeeld niet hetzelfde uit als die voor een grote organisatie met een eigen IT-afdeling. Hoe weet je wat je moet kiezen en hoe je dat moet implementeren?

Met een frisse, doelgerichte en persoonlijke aanpak helpt Yellow Spring je de juiste keuzes te maken, zodat je het maximale uit je licentie haalt. Van alle programma’s die je nodig hebt (Outlook, OneDrive, SharePoint, Teams, etc.) tot aandachtig en persoonlijk cloudmanagement. We weten wat er nu én straks speelt en stemmen onze clouddiensten daarop af. Zodat jij er geen omkijken naar hebt en zorgeloos in de cloud kunt werken.

Doorlopend cloudbeheer

Voor ons betekent een zakelijke cloudoplossing neerzetten meer dan alleen de licentie regelen. We helpen je direct met het inrichten van jouw cloudomgeving. Het liefst bij jou op locatie, met draagvlak binnen de organisatie. We staan als collega naast je, kruipen in de huid van jouw business en betrekken alle gebruikers bij de implementatie. Combineer dat met onze ICT-expertise en reken er maar op dat wij alles volledig van je uit handen nemen.

Daarna blijven we een oogje in het zeil houden. ICT is constant in beweging; iets waar jij je niet continu druk om wilt hoeven maken. Dus vinden wij het niet meer dan logisch om de omgeving te blijven monitoren. Op contractuele basis regelen wij het volgende voor je: