Dat je je als ondernemer druk moet maken over je cyberveiligheid is inmiddels oud nieuws. Hacks zijn aan de orde van de dag. En tegen de tijd dat jij je systemen hersteld hebt en aan alle kanten aan damage control hebt gedaan, ben je heel wat energie én euro’s verder.

Geen feestje dus. Maar waar start je met je ICT-beveiliging? Speciaal voor die organisaties die nog geen cybersecurity maatregelen hebben genomen maar wél veiliger willen werken, is er de Cyberveiligheid configuratie. Wat we dan doen? Simpel: we richten direct op eenmalige basis een serie maatregelen in, zodat je meteen minder kans loopt op hacks en andere ellende. Daarna gaan we je helpen up to date te blijven door middel van beheer

De pro’s van de Cyberveiligheid configuratie:

Wat houdt de Cyberveiligheid configuratie in?

We richten direct een set maatregelen in waarmee we jouw organisatie in één klap cyber-veiliger maken. Welke maatregelen dat zijn? Dat bepalen we in overleg. Natuurlijk adviseren we je over wat er binnen jouw bedrijf handig of nodig is.

Een greep uit de maatregelen die we voor je in kunnen richten:

Waarom je ICT-beveiliging laten fixen door Yellow Spring?

Omdat wij vinden dat geen bedrijf hetzelfde is. We doen dan ook niet aan hapklare brokjes en kant-en-klare oplossingen, maar denken proactief met je mee en adviseren je gevraagd en ongevraagd. 

Hebben we op een rijtje welke securitymaatregelen je doorgevoerd wil hebben? Dan nemen we je alles uit handen. En bij vragen of opmerkingen zijn we maar één belletje of mailtje van je verwijderd. 

Zo creëren we een ICT-omgeving die werkt voor jou. En jij? Jij hebt alle ruimte om je te richten op dat wat belangrijk is. Lees hier meer over onze aanpak

Het resultaat:

Een heldere aanpak van jouw cyberveiligheid. Lekker werken met het gevoel dat jouw ICT-beveiliging staat als het spreekwoordelijke huis. En een ICT-omgeving die werkt voor joú in plaats van andersom.

Aan de slag met de Cyberveiligheid configuratie? Vraag vandaag nog een offerte op maat aan.