ICT beheer

Veilig en onbezorgd slimmer werken. Bereid je ICT-omgeving voor op wat komen gaat.

Waarom je ICT uitbesteden?

ICT beheer is een flinke klus. Je moet overal aan denken: de juiste updates uitvoeren, je cybersecurity actueel houden, regelmatig back-ups maken en veel testen, om maar wat te noemen. Je moet alle voorkomende ICT-brandjes zelf blussen. En natuurlijk moet je op de hoogte blijven van cyberdreigingen, relevante wijzigingen in wet- en regelgeving (ben je überhaupt nog AVG-proof?) en meer.

Besteed je je ICT uit aan een goede beheerder, dan bespaar je jezelf die waslijst aan extra taken. Waardoor je meer tijd over hebt om te doen wat je leuk vindt en je te focussen op je eigen werk.

Je ICT beheer uitbesteden aan Yellow Spring?

Dat betekent:

De zekerheid van goed ICT-beheer

Je ICT is de ruggengraat van je organisatie. Is je netwerk traag en instabiel, dan daalt de productiviteit in je organisatie en kun je kansen mislopen. In het ergste geval ben je ook nog eens kwetsbaar voor cyberaanvallen.

Ga dus voor de zekerheid van goed ICT-beheer. Bij Yellow Spring ben je verzekerd van een snelle, veilige en up-to-date ICT-omgeving.

Dat doen we zo:

Lees meer over netwerkbeheer

Klinkt goed hè?

Dit vindt Euromobil van ons ICT-beheer.

Gebruikersbeheer: iedereen een veilige, snelle werkplek

Ook voor het beheren van je gebruikers zit je bij Yellow Spring goed. Gebruikersbeheer kan al gauw een hoofdpijnverhaal worden. Want hoe zorg je ervoor dat iedereen een stabiele verbinding heeft? De juiste applicaties om in realtime samen te werken? En dat al jullie data opgenomen is in de back-up en de back-up regelmatig wordt getest?

Met gebruikersbeheer van Yellow Spring heeft iedereen een goed ingerichte werkplek. Dit krijg je allemaal:

Benieuwd geworden? Lees meer over de online werkplek en hoe Maskass slimmer is gaan werken.

Stel je vraag

Heb je een vraag over zakelijke cloud? Laat je ook ontzorgen. Wij praten je graag bij over de mogelijkheden van zakelijke cloud voor jouw organisatie.

Contactgegevens

Anthonie Fokkerstraat 33-B 3772 MP Barneveld
088 0020 300 service@yellowspring.nl

Meer weten?
Bel of mail Matthijs

Matthijs Hardeman