Werkt jouw collega vandaag? En is die dan thuis of op kantoor? Wat is het telefoonnummer? Stomvervelend om je dat soort dingen steeds te moeten afvragen. Bovendien kost het je tijd en je organisatie dus geld.

Het werkt een stuk prettiger, en het staat professioneler naar je klant, als jij weet wie bereikbaar is en je direct kunt doorschakelen, bellen en chatten. En hoe fijn is het als dat kan ongeacht het apparaat en de locatie waarop jij en die collega werken.

Klinkt dit als eindelijk-leuke-in-de-wachtmuziek in de oren? Dan is Yellow Spring Telefonie wat je wilt.

Dit krijg je met Yellow Spring Online Telefonie 

Nu ‘overal werken’ heel normaal is geworden, hoeven jij en je collega’s niet langer afhankelijk te zijn van contact via een vaste telefoonlijn op kantoor. Met Yellow Spring Online Telefonie krijg je een applicatie die werkt op vaste en mobiele telefoons en computers. Thuis, op kantoor, onderweg - jullie zijn altijd bereikbaar.

Met opties maak je Yellow Spring Online Telefonie precies pas voor jouw organisatie. Denk aan eenvoudig op- en afschalen in accounts, een efficiënt belplan inrichten, meeluisteren met (stagiairs en nieuwe) collega’s en de mogelijkheid voor gespreksopname. En voor meer inzicht in je telefonische klantenservice is er het dashboard waarop je het aantal wachtende klanten, gevoerde en gemiste gesprekken en gemiddelde wachttijd en gespreksduur realtime ziet. 

Waarom kiezen voor Online Telefonie

Kiezen voor Online Telefonie levert je een flinke lijst aan voordelen op: je hebt inzicht in iedereens bereikbaarheid, toegang tot telefoonlijsten, kunt groepsgesprekken voeren en bij geen gehoor wordt automatisch doorgeschakeld. Bovendien bespaart online telefonie kosten voor telefoonabonnementen, tijd voor collega’s en verbetert je telefonische klantenservice. 

Support van jouw ICT-beheerder

Je bent verzekerd van support met Yellow Spring als ICT-beheerder. Wij weten hoe de koffie bij jou op kantoor smaakt en kennen de medewerkers persoonlijk, maar werken meestal op de achtergrond, zodat jij gewoon je ding kunt doen. Heb je jouw ICT-partner nodig, dan zijn we slechts een telefoontje of mailtje van je verwijderd. Met Yellow Spring als ICT-partner sta je er nooit alleen voor. 

Duidelijk over kosten 

Je krijgt een all-in-one licentie en eenmalig kosten voor het inrichten van de telefonie. Dit is gebaseerd op het aantal gebruikers en gewenste instellingen. Vraag een offerte op maat aan.