Meestal gaat het goed. En dus denken jij en je collega’s er niet aan. Maar tussen al die e-mails, Microsoft Team-gesprekken, telefoontjes en andere dagelijkse bezigheden van jou en je collega’s, hoeft maar één verkeerd linkje, plaatje of onschuldig lijkend telefonisch verzoek te zitten om je hele bedrijf plat te leggen. Gevolg: uitval, onvoorziene kosten en ongewenste imagoschade. 

Het aantal cyberaanvallen stijgt snel, er worden ontelbaar veel nieuwe virussen in omloop gebracht en de kans is groot dat ook jouw digitale voordeur ongemerkt wagenwijd openstaat voor cybercriminelen. 

Tijd om jouw organisatie wakker te schudden. Zet cybersecurity bovenaan je to do-list en kom nú in actie. 

Dit krijg je met Security Awareness Phishing Simulatie

Een hyperrealistische simulatietest die jou en collega’s met de neus op de feiten drukt, doordat jullie in de praktijk ervaren hoe sneaky criminelen te werk gaan. De simulatie in een notendop:

Waarom kiezen voor een phishing simulatie

Waarom je zou kiezen voor een security check die je collega’s zo laat schrikken? Ga er maar vanuit dat deze phishing simulatie blijft hangen en iedereen wel twee keer nadenkt voor ‘ie op een linkje klikt! Oftewel: dankzij simulatie kun je die gevreesde echte cyberaanval voor zijn.

Duidelijk over kosten

Je kunt een eenmalige simulatie inclusief rapportage boeken à € 875,-. Wat we je aanraden, zijn kwartaalsimulaties. Zo houd je iedereen bij de les en blijf je op de hoogte van de nieuwste methodes van cybercriminelen Een kwartaalsimulatie kost € 270,- per kwartaal en boek je voor 1 jaar. Aan de kwartaalsimulaties kan je de Security Awareness nieuwsbrief toevoegen voor medewerkers en deze nieuwsbrief is € 160,- per kwartaal. Vraag een offerte op maat aan. 

Nog niet helemaal overtuigd? Put us to the test met een eenmalige simulatie. Boek je daarna de kwartaalsimulaties, dan vervallen de kosten voor de eenmalige simulatie.