Knutselen jij en je collega’s zelf jullie e-mailhandtekeningen in elkaar? Met als gevolg dat ‘ie er bij iedereen anders uitziet en de uniformiteit ver te zoeken is? Ga voor een professionele uitstraling met onze e-mailhandtekening software! Met deze centraal beheerde tool heeft iedereen in no time een strakke e-mailhandtekening. En: je voegt gemakkelijk organisatiebreed disclaimers en aankondigingen toe.

Dit zijn de voordelen van de e-mailhandtekeningen software:

Waarom e-mailhandtekeningen centraal beheren?

Klanten willen duidelijkheid over wie je bent en wat je aanbiedt. En je hebt maar een split second om een eerste indruk te maken. Kortom, je moet opvallen door middel van een professionele uitstraling. Een strakke, verzorgde e-mailhandtekening helpt je daarbij. Je e-mailhandtekening ziet er altijd goed uit, of je nu vanuit de Outlook app, de web-app of vanaf je mobiele e-mail applicaties mailt. 

Daarnaast gebruik je je e-mailhandtekening gemakkelijk als promotool. Kondig de komst van je nieuwe website aan of herinner je klanten aan dat toffe event dat je organiseert. Zo vergroot je in een paar minuten het bereik van je organisatie. 

Duidelijk over kosten

Duidelijkheid is onze middle name. Wanneer je een offerte op maat aanvraagt, krijg je een helder inzicht van de kosten van de software, de installatie en alles er omheen.

E-mailhandtekening software via Yellow Spring

Ga je met ons in zee om de e-mailhandtekening software te installeren, dan nemen wij je het hele proces uit handen. We werken op de achtergrond en jij kunt gewoon ongestoord je ding doen. Heb je vragen over de software? We zijn maar één telefoontje of mailtje van je verwijderd.

Wil jij ook na de installatie geen omkijken meer hebben naar de e-mailhandtekeningen? Binnen het Yellow Spring-beheer zijn standaard wijzigingen automatisch inbegrepen. 

Vraag nu je offerte aan.