Het draait erom dat je praktisch bent en klanten verder helpt. Daarin kom je samen verder. Dat geloof in samenwerking en no nonsense advies is er bij zowel ICT-partner Yellow Spring als bij accountants- en advieskantoor Visser & Visser.  

Tina Tsang Fong, senior IT Auditor & Advisor bij Visser & Visser: “Dat onze organisaties op dit en meer punten een uitstekende klik hebben, bleek al snel tijdens mijn kennismaking met Matthijs en Sander. Dat ik Yellow Spring en hun ICT-Quickscan aanbevolen heb bij onze klant de Goudse Betonmortel Centrale voelde dan ook volkomen logisch.”

Waarom een accountant ICT-diensten aanbeveelt

Een accountant die ICT-diensten aanbeveelt… je vraagt je waarschijnlijk af waarom. Tina legt uit: “Bij Visser & Visser willen wij voor klanten één partner op meerdere vlakken zijn. Vanuit die gedachte ontwikkelden we diverse diensten die allemaal een link met accountancy hebben, zoals de IT-tak waaronder mijn functie valt. Wij helpen en adviseren klanten bij hun digitaliseringsprojecten; maken verbinding tussen mens en data. Ik zie de oprechte gretigheid om klanten écht verder te helpen en die ondernemende geest ook bij Yellow Spring.  

Specialistische ICT-dienstverlening

Sander Rolleman cybersecurity consultant voor Yellow Spring

“Het komt wel eens voor dat er een ICT-vraag is waarvoor ik niet direct de oplossing in huis heb. Dit was het geval toen de Goudse Betoncentrale (verder GBC) aangaf te willen dubbelchecken hoe het met de cybersecurity van hun ICT-omgeving stond om te voorkomen dat ze weer slachtoffer van een ransomware-aanval werden. Dit was het moment dat ik dacht: deze klant kan ik helpen met de specialistische ICT-dienstverlening van Yellow Spring. Ik herinnerde me uit het kennismakingsgesprek dat Sander (foto) een echte ICT-ghostbuster is. Hij is de cybersecurity consultant en zou wel weten welke ICT-beveiligingsdienst het beste zou zijn voor GBC. En zo kwam het dat ik de heren van Yellow Spring voorstelde aan Arjan van GBC en naar volle tevredenheid een ICT-Quickscan werd uitgevoerd. 

Positieve review voor start-up Yellow Spring 

Jij durft wel, Tina - een start-up in ICT aanbevelen, terwijl je zelf nog geen gebruik hebt gemaakt van hun dienstverlening. Tina lacht en antwoordt: “Tja, ik geef toe dat het best spannend was. Maar ook leerzaam voor mezelf. En ik kan niet anders dan Yellow Spring een megapositieve review geven. Matthijs en Sander hebben mijn verwachtingen meer dan 100% waargemaakt. Mijn inschatting dat Yellow Spring net zo pragmatisch werkt als GBC, net zo wars is van formeel gedoe en geen vak- maar duidelijke taal spreekt, bleek te kloppen. Daar komen MKB-ondernemers verder mee!”

Lees zelf maar hoe waardevol Arjan de ICT-Quickscan en bijbehorend advies heeft gevonden.

Samen sterk in ICT-werk 

Tina: “Ik durf te zeggen dat Yellow Spring en Visser & Visser in de toekomst vaker samen sterk in ICT-werk zullen staan. Het team van Yellow Spring heeft duidelijk veel expertise in huis op het gebied van ICT-dienstverlening, gaat met aanstekelijk enthousiasme ICT-uitdagingen aan en levert rapportages en adviezen waarmee praktische MKB-ondernemers goed uit de voeten kunnen. Yellow Spring biedt daarmee meerwaarde voor ons én onze klanten.”

Van meer klanten horen hoe zij de samenwerking met Yellow Spring ervaren?  Lees hoe Gert Hardeman de overstap naar een zakelijke cloudoplossing ervaarde.