Wie zijn eigenlijk die ICT-specialisten die zometeen voor jou aan de slag gaan? Maak kennis met onze enthousiaste teamleden: Bart, Herman, Matthijs en Sander. We stellen ons graag aan je voor!

Bart Buitenhuis

Technical support consultant

Werken in een hecht en gezellig team is wat mij energie geeft. Die energie vervolgens omzetten om jou als klant te helpen en ondersteunen – dat is wat werken bij Yellow Spring zo leuk maakt. Samen (met elkaar en met jou) gaan we vol energie op zoek naar jouw cloudoplossing. Buiten de werkvloer vind je me overigens op het voetbalveld of in de sportschool. De rest van mijn tijd besteed ik aan familie en vrienden.

Herman van den Bosch

Technical cloud consultant

Als technical cloud consultant adviseer ik je bij de implementatie van goede en veilige cloudoplossingen. Die richt ik zó in, dat ze naadloos aansluiten op jouw werkwijze en visie. Het liefst in gezelschap van en in samenwerking met mijn collega’s, en natuurlijk met jouw tevredenheid als ultiem doel. Naast mijn passie voor de cloud op de werkvloer, handel ik in de crypto- en aandelenmarkt – een uit de hand gelopen hobby. Ook doe ik aan zaalvoetbal en fitness en ben ik altijd te porren voor een spelletje of drankje met familie en vrienden.

Matthijs Hardeman

Managing director / Technical cloud consultant

Ik ben de oprichter van Yellow Spring – een bedrijf dat ik ben gestart om mijn liefde voor ICT in te zetten voor anderen. Ik adviseer jou hoe je ICT zó kunt benutten, dat het echt waarde toevoegt aan je eigen business. Ook kijk ik naar het automatiseren van processen binnen een bedrijf, omdat dit samenvalt met slimme inzet van ICT. In onze branche is het belangrijk om voldoende beweging te krijgen, dus voetbal en fitness ik regelmatig. Verder is – misschien cliché – mijn werk echt mijn hobby. Ik zie er nooit tegenop om aan de slag te gaan!

Sander Rolleman

Cyber security consultant

Security is geen keuze meer, maar noodzaak. Al onze diensten zijn dan ook ingericht volgens security by design. Als cyber security consultant help ik jou daarmee veilig werken met een aanpak die aansluit bij jouw mensen en organisatie. Ook is het mijn passie als onafhankelijk adviseur om jou en jouw ICT-afdeling waakzaam te maken op mogelijke risico’s in de ICT-infrastructuur. Zo zetten we samen een oplossing neer die écht werkt.

Geplaatst in: